Pasfoto's

Bij ons kunt u terecht voor alle officiële Pasfoto’s.
(aangesloten bij de Stichting Nederlandse Fotovakhandel)

De pasfoto's

Wil je een pasfoto laten maken in Venray? Dan ben je bij Foto Dom Melskens aan het goede adres. Wij maken snel en gemakkelijk een officiële pasfoto’s. Het maken van een pasfoto duurt ongeveer 5 minuten. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Loop gewoon binnen in onze winkel in Venray, dan maken wij meteen de gewenste pasfoto’s.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Nederlandse Fotovakhandel. Bij ons kun je dus terecht voor alle officiële pasfoto’s. Daarom garanderen dat onze pasfoto’s geschikt zijn voor een officieel document zoals een paspoort of rijbewijs. Je kunt de foto’s direct op het scherm zien voordat ze worden afgedrukt.

Uw pasfoto’s moeten aan een aantal kwaliteits criteria voldoen. Natuurlijk zijn wij volledig op de hoogte van wat mag en wat moet. Zou een door ons gemaakte pasfoto toch afgekeurd worden maken we die natuurlijk gratis opnieuw.

Visum

We maken niet alleen voor paspoorten of rijbewijzen foto’s. Ook pasfoto’s voor een visum voor bijvoorbeeld India, China of de VS. Pasfoto’s voor buitenlandse documenten kunnen afwijken van de Nederlandse eisen. Zowel een zakelijk visum als een toeristenvisum kunnen afwijken. Wij zijn op de hoogte van alle landen en kunnen u voorzien van de juiste pasfoto’s.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een visum pasfoto.

Overige pasfoto's

Als u een foto nodig heeft voor uw CV of LinkedIn, dan kunt u ook bij ons terecht!

Neem voor pasfoto’s op locatie even contact met ons op, zodat we in overleg een afspraak kunnen plannen.

Wij zijn aangesloten bij de Pasfoto-Organisatie. Zij hebben een totaalpakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto’s. Met behulp van de krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en de flexibele instelling maakt de Pasfoto-Organisatie het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren verwerkt in een dagproces. Voor meer informatie kunt u hun website bekijken:

www.pasfoto-organisatie.nl